Pentru o experiență de navigare mai bună, acest site web utilizeaza cookie-uri. Continuarea navigarii se considera acceptare a politicii de utilizare a lor.

CONTACT EMAIL
RO: +40 753 191 930 sales@notebookoutlet.ro
HU: +40 742 771 665 service@notebookoutlet.ro
Bine De Știut
Notebook Outlet
Notebook Outlet
26.08.2021 11:23

Balame Laptop

Balame Laptop

Problema cu balamalele rupte sau prea uzate este că se poate ajunge foarte ușor la ruperea carcasei. Din acest motiv nu ar trebui să neglijați deteriorarea acestora. Dacă se va neglija, carcasa se va sparge și poate duce la alte numeroase probleme, cum ar fi crăparea severă a carcasei, deteriorarea cablului afișajului, deteriorarea plăcii de bază și poate face dispozitivul complet inutil. Balamalele defecte sunt cauza numărul unu pentru majoritatea problemelor sau a încetării funcționarii premature a unui laptop, însă nu multă lume le tratează cu seriozitate.

De ce balamalele cedează ?


De cele mai multe ori, balamalele cedează în urmă uzurii, a unei folosiri necorespunzătoare, din cauza materialului de proastă calitate din care sunt realizate și bineînțeles, în urmă unor accidente. Dar, în multe cazuri, balamale sunt strânse prea tare de-a lungul timpului, astfel trebuie deschise cu multă putere, forțând carcasa laptopului să se spargă. Tehnicienii din service-ul nostru sunt pregătiți pentru a repara sau înlocui balamalele laptopurilor, indiferent de marca și modelul acestora.

Cum abordăm noi problema?


Din multitudinea laptopurilor vulnerabile în ceea ce privește rezistență balamalelor, putem desprinde foarte ușor concluzia că este important să folosim laptopul cu atenție. Dacă considerăm că laptopul este mai greu de deschis decât ar trebui, atunci vă ducem imediat dispozitivul la service, pentru a-l verifica!

Dacă problema a apărut deja, venit în ajutorul dvs. cu următoarele soluții:

  • Înlocuirea balamalei;
  • Dacă carcasa este ruptă, înlocuirea carcasei superioare și inferioare a laptopului;
  • În cazul în care carcasa și balamalele pot fi salvate, le lipim cu un adeziv profesional, destinat special acestor tip de componente.

Pentru înlocuirea balamalelor în service, va rugăm să ne contactați. Vom fi bucuroși să va putem ajută în cel mai scurt timp pentru că dumneavoastră să va puteți folosi laptopul în mod corespunzător, fără grijă că balamalele rupte ar putea afecta display-ul sau cablul video.