Pentru o experiență de navigare mai bună, acest site web utilizeaza cookie-uri. Continuarea navigarii se considera acceptare a politicii de utilizare a lor.

CONTACT EMAIL
RO: +40 753 191 930 sales@notebookoutlet.ro
HU: +40 742 771 665 service@notebookoutlet.ro

Service IT

NotebookOutlet, noi suntem solutia!

NotebookOutlet asigura vanzarea de piese si realizeaza reparatii post garantie pentru produsele a caror garantie a expirat, sunt considerate defecte din vina utilizatorului sau upgrade-uri neacoperite de conditiile de garantie ce pot fi imputate utilizatorului. Aveti un server, laptop, pc, care va creeaza probleme, aduceti-l la sediul nostru. La noi găsiți cele mai accesibile ca preț și mai prompte servicii! Oferim si garantie* pentru reparatiile facute de catre noi.

*Garantie legata de componentele schimbate


Reparatiile noastre beneficiaza de GARANTIE  intre 3 luni si 12 luni in functie de provenienta componentei schimbate (noua sau second hand). Garantia se refera strict la hardware-ul care a fost inlocuit in procesul de reparatie al echipamentului si este valabil prin fisa de service. Aceasta este valabila numai impreuna cu sigiliul NEDETERIORAT si fisa de service. 

Important! Serviciile software cum ar fi instalari de sisteme de operare, drivere, software, formatari, partitionari, devirusari etc. nu beneficiaza de garantie