Pentru o experiență de navigare mai bună, acest site web utilizeaza cookie-uri. Continuarea navigarii se considera acceptare a politicii de utilizare a lor.

CONTACT EMAIL
RO: +40 753 191 930 sales@notebookoutlet.ro
HU: +40 742 771 665 service@notebookoutlet.ro

Bine De Știut

Fiecare dispozitiv de calcul conține componente pentru a ajuta la răcirea procesorului, a graficii, a unităților de memorie și a altor componente. Sistemul de răcire al laptopului face același lucru, deci calitatea sistemului ar trebui să fie la maxim. Răcind placa de bază și toate celelalte părți ale computerului sau laptopului, împiedicăm supraîncălzirea dispozitivului, degradarea performanțelor și defectarea unor părți importante ale computerului.

În ce cazuri sistemul de răcire al laptopului nu va funcționa doar prost? Desigur, carcasa este foarte fierbinte, iar dacă atingeți componentele, de exemplu, procesorul, puteți chiar să vă ardeți mâna. Este inacceptabil. Zgomotele și frânele severe din sistem vor duce la consecințe nefaste dacă problema nu este corectată la timp. Puteți observa apariția unor erori în sistem, atingeri de moarte albastre BSoD, programe de deschidere lungă. Dacă acesta este cazul dvs., atunci mai întâi de toate aveți grijă de sistemul de răcire și, dacă acest lucru nu ajută, motivul se află în alte componente.

Problema cu balamalele rupte sau prea uzate este că se poate ajunge foarte ușor la ruperea carcasei. Din acest motiv nu ar trebui să neglijați deteriorarea acestora. Dacă se va neglija, carcasa se va sparge și poate duce la alte numeroase probleme, cum ar fi crăparea severă a carcasei, deteriorarea cablului afișajului, deteriorarea plăcii de bază și poate face dispozitivul complet inutil. Balamalele defecte sunt cauza numărul unu pentru majoritatea problemelor sau a încetării funcționarii premature a unui laptop, însă nu multă lume le tratează cu seriozitate.