Pentru o experiență de navigare mai bună, acest site web utilizeaza cookie-uri. Continuarea navigarii se considera acceptare a politicii de utilizare a lor.

CONTACT EMAIL
RO: +40 753 191 930 sales@notebookoutlet.ro
HU: +40 742 771 665 service@notebookoutlet.ro

Despre Noi

 

NotebookOutlet

- Fiabilitate la un pret accesibil -

Misiunea noastra


Am înființat această companie având în vedere un singur obiectiv, acela de a furniza produse IT de calitate și servicii profesionale, astfel încât să putem servi clienții noștri fideli (inclusiv companii și persoane private).

Ne străduim să oferim clienților noștri soluții IT simple și fiabile!

Produsele noastre


Portofoliul nostru de produse include computere, laptopuri, stații de lucru, imprimante, accesorii și multe alte periferice noi, dar si refurbished, precum și programe software de clasă business. Pe lângă vânzarea produselor din IT, cumpărăm și dispozitive in masa pentru a le renova.

Ce înseamnă produse refurbished?


Cumperi la preț mic produse IT din gama Business care funcționează ca cele noi.

Produsele refurbished îmbina nevoia de costuri reduse, dar și așteptările mari legate de calitatea produselor. Noi, aducem din UE produse pe care specialiștii noștri IT le verifica, le fac modificări care să le facă și mai performante, și mai estetice, apoi ți le oferim ție, la un preț foarte avantajos.

NotebookOutlet pentru compania ta!


Alege de la început să dotezi firma cu produse de la noi ca să nu ai emoții/ surprize legate de calitate și să îți rămână bani de alte investiții care contribuie la succesul tău. Cumpărând produsele noastre refurbished sau second hand economisești până la 30-40%*.

Relația noastră nu se oprește aici: odată ce ai dat comanda, permanent echipa noastră de customer service îți sta la dispoziție și automat primești garanție de 12-36 luni la toate produsele cumpărate de la noi.

 

Echipa noastră


Echipa consta in oameni tineri, amabili și prietenoși, pasionați de IT, care se străduiesc întotdeauna să ofere cele mai bune soluții pentru nevoile dvs. IT, care sunt mereu la curent cu cele mai noi știri tehnologice și nu se tem să caute ceea ce aveți nevoie!